Vyhľadať
Close this search box.

Vinobranie v Pezinku – výluky a posilnená doprava

Vážení cestujúci,
z dôvodu konania Vinobrania v Pezinku – a s tým súvisiacej uzávierky ulíc – budú mať viaceré linky zmenené trasy. V piatok a v sobotu večer a tiež počas sobotného popoludnia budú vybrané linky posilnené.

VÝLUKOVÉ TRASY (všetky obojsmerne)

od štvrtka 19. septembra (od začiatku premávky) až do pondelka 23. septembra 2024 (cca do 8:00)

Linka 249 vynechá zastávku Pezinok, Radničné námestie. Medzi zastávkami Pezinok, Žel. stanica a Pezinok, Trnavská bude premávať odklonom.

Linka 506 vynechá zastávky Pezinok, Radničné námestie a Pezinok, Trnavská. Namiesto toho zastaví na zastávke Pezinok, Žel. stanica (rovnako ako linky 540, 550 a 565, t. j. smer Horné Orešany nást. A, smer Bratislava nást. E).

Linka 520 smerom z Bratislavy do Pezinka, Nemocnice vynechá zastávky Pezinok, Radničné námestie až Pezinok, Sídlisko Sever; Pezinok, Trnavská a Pezinok, Šenkvická. Všetky spoje budú premávať zo zastávky Pezinok, Železničná stanica odklonom na zastávku Pezinok, Sídlisko Muškát a ďalej cez zastávky Gen. Pekníka, Amfiteáter a L. Novomeského po riadnej trase na konečnú zastávku Nemocnica.

Linka 520 smerom z Pezinka, Nemocnice do Bratislavy vynechá zastávky Pezinok, Suvorovova až Pezinok, Radničné námestie; Pezinok, Trnavská a Pezinok, Šenkvická. Spoje vedené cez Sídlisko Sever budú z tejto zastávky (obsluhovaná iba v smere do Bratislavy) pokračovať na zastávku Amfiteáter a ďalej cez Gen. Pekníka, a Sídlisko Muškát odklonom na Žel. stanicu. Spoje vedené podľa CP cez Sídlisko Muškát budú z tejto zastávky pokračovať odklonom priamo na Žel. stanicu

  • Spoj 520/81 (ktorý je pokračovaním z linky 521) bude zo Žel. stanice premávať odklonom cez zastávky Šenkvická (B), Trnavská (B), a Amfiteáter (B) na konečnú zastávku Sídlisko Sever.

Linky 527 a 528 nebudú obsluhovať zastávku Pezinok, Radničné námestie. Budú začínať a končiť na zastávke Pezinok, Jesenského.

Linky 540, 550 a 565 vynechajú zastávky Pezinok, Radničné námestie a Pezinok, Trnavská. Medzi zastávkami Pezinok, Žel. stanica a Vinosady, Pezinská budú premávať odklonom.

Linka 545 vynechá zastávky Pezinok, Radničné námestie a Pezinok, Trnavská. Medzi zastávkami Sídlisko, Muškát a Žel. stanica pôjde po odklonovej trase, na ktorej zastaví na zastávke Šenkvická. (v smere na Žel. stanicu nást. A, v smere do Šenkvíc nást. B).

Linka 599 bude v smere do Bratislavy začínať zo zastávky Pezinok, Žel. stanica (E). Od zastávky Pezinok, Jesenského pôjde po svojej riadnej trase. V smere do Modry vynechá zastávky Pezinok, Radničné nám. až Pezinok, Gen. Pekníka. Zo zastávky Jesenského pôjde odklonom na zastávku Sídlisko Muškát, na odklonovej trase zastaví na zast. Šenkvická.

POSILOVÁ DOPRAVA

v piatok 20. septembra (resp. v noci na sobotu 21.09.) a v sobotu 21. septembra 2024 (resp. v noci na nedeľu 22.09.) budú naviac premávať posilové spoje:

Spoje linky 529 (nást. B) z Pezinka, Žel. stanice o 22:40 a 23:55 po riadnej trase do Senca, Žel. stanice.

Spoje linky 520 (nást. E) z Pezinka, Žel. stanice o 22:40, 23:10, 0:10 po riadnej trase do Bratislavy, Bajkalskej.

Spoj linky 520 (nást. E) z Pezinka, Žel. stanice o 0:40 po riadnej trase do Bratislavy, Trávnej, kde nadväzuje nočná linka N55 na Hlavnú stanicu.

V sobotu 21. septembra 2024 budú naviac vypravené posilové spoje na linke 520 s odchodmi od 14:30 KYVADLOVO (v intervale cca 30 min.) až do 21:30 medzi Pezinkom, Žel. stanicou (nást. E) a Bajkalskou (nást. M) ako posila bežných spojov.

Na všetkých posilových spojoch platí bežná tarifa IDS BK.

Ďakujeme za porozumenie. V prípade otázok môžete kontaktovať InfoCentrum IDS BK:

📧 info@idsbk.sk, ☎️ +421 948 102 102